Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wil ook Maarten Martens binden


24 juni 2009 - AZ hoopt ook Maarten Martens voor langere tijd aan zich te binden. De begaafde linkspoot kan op korte termijn een contractaanbieding verwachten.

AZ is druk doende een groot deel van haar selectie voor langere tijd vast te leggen. Eerder al verlengden Sergio Romero, Stijn Schaars, Héctor Moreno en Niklas Moisander hun contract voor meerdere seizoenen.

Martens heeft in Alkmaar nog een contrac tot de zomer van 2012 maar kan zijn contract nu verlengen tot de zomer van 2014. Martens is bezig aan zijn vierde seizoen in Alkmaar, eerder speelde hij voor Anderlecht en RKC Waalwijk.

Volgens Voetbal International wil AZ ook Joey Didulica een nieuw contract aanbieden. De Australische doelman kan zijn contract met een seizoen verlengen tot de zomer van 2011.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!