Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB laat Fortuna definitief toe


24 juni 2009 - De KNVB heeft besloten niet in beroep te gaan tegen de uitspraak van de Utrechtse rechtbank die stelde dat Fortuna Sittard op moest worden genomen in het speelschema van de Jupiler League.

De KNVB dacht in haar recht te staan door de licentie van Fortuna Sittard in te trekken. De gevolgde procedure liep echter niet zoals reeds was vastgelegd en om die reden besloot de rechtbank van Utrecht de intrekking van de licentie af te schieten.

De Jupiler League zal dus ook komend seizoen aanvangen met 20 clubs in plaats van 19 clubs. Om die reden zal het speelschema wel worden gewijzigd. Later vandaag zal het speelschema bekend worden. Komend seizoen zullen de nummers 19 en 20 degraderen uit de Jupiler League naar de nieuw te vormen Topklasse.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!