Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sarpong en Nijland zien Roda wel zitten


24 juni 2009 - Stef Nijland en Jeffrey Sarpong voelen er wel iets voor om komend seizoen voor Roda JC uit te komen. Beide spelers komen bij respectievelijk Ajax en PSV niet aan spelen toe en dat lijkt ook komend seizoen niet te gebeuren. Roda JC zou de beide talenten graag willen huren, zo meldt Voetbal International.

De twintigjarige Nijland en Sarpong lijken ook komend seizoen niet op veel speelminuten te hoeven rekenen. Om die reden zijn zowel Ajax als PSV bereid hun talenten te verhuren. Roda JC klopte inmiddels al aan om de spelers te huren. Zoals bekend moet Roda JC financieel bezuinigen. Jonge spelers huren is dan een optie.

Overigens versterkte Roda JC zich al met de transfervrije Rihairo Meulens en hurude het Mads Junker van Vitesse. Daar tegenover staat het vertrek van dure jongens als Andres Oper (nog onbekend) en Marcel Meeuwis (Borussia Monchengladbach). Ook Sekou Cisse lijkt te vertrekken.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!