Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verslaat PSV in 'topper'


14 maart 2004 - Feyenoord is weer de nummer drie van Nederland. Vandaag won men in Eindhoven met 1-0 van PSV. Directe concurrent AZ verloor op eigen veld met 2-1 van FC Utrecht. Feyenoord heeft door het resultaat nu een achterstand op de nummer twee en dus Champions League voorronde, PSV, van zes punten.


Feyenoord en PSV moesten beide enkele belangrijke spelers missen. PSV moest het onder meer doen zonder Robben (geblesseerd) en Kezman (geschorst), Feyenoord moest het doen zonder Van Wonderen (geblesseerd) en Schreuder (geschorst).

Bouma kreeg in de beginfase van het duel de grote kans op de 1-0. De verdediger wist echter niet te scoren. Na zestien minuten was het wel raak. Bogelund verslikte zich in een bal en stelde Buffel en Lurling in staat om op Waterreus af te lopen. Buffel koos ervoor om Waterreus zelf te passeren maar faalde daar in, in de rebound was het Ebi Smolarek die wel doel trof. Feyenoord op voorsprong.

Na de 1-0 kreeg Feyenoord de betere mogelijkheden om de score verder uit te bouwen. De Rotterdammers deden dat niet. Ook in de tweede helft waren er voldoende kansen. PSV zette wel druk op Feyenoord maar mistte voldoende creativiteit om het Lodewijks ook maar moeilijk te maken. Enkel een afstandsschot van Van Bommel moest Lodewijks aan het werk zetten. Feyenoord hield dus simpel de voorsprong in handen en klimt mede door het verlies van AZ weer naar de derde plaats.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!