Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anastasiou schiet Ajax langs Roda


14 maart 2004 - Ajax won vandaag in eigen huis met 4-2 van Roda JC. Belangrijker voor de Amsterdammers was echter de terugkeer van zowel Stefan Pienaar en Zlatan Ibrahimovic die lange tijd uit de roulatie waren met blessures, het duo mocht in de tweede helft invallen. Door het resultaat lijkt Ajax tevens veilig af te stevenen op de landstitel met nu negen punten voorsprong op de nummer twee PSV.


Ajax was in de beginfase de betere ploeg. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Uiteindelijk scoorde Mitea na 26 minuten de openingstreffer in de rebound van een gestopt schot van Rafael van der Vaart. Tien minuten later was het opnieuw raak voor Ajax, opnieuw met Van der Vaart in een hoofdrol. Van der Vaart zette met een hakbal Anastasiou vrij, die de 2-0 maakte tegen zijn oude ploeg.

1 minuut voor rust kwam Roda JC terug in het duel. Iwan Redan, die vandaag in de basis startte, ten koste van Cristiano, scoorde de aansluitingstreffer. Een minuut later was het echter opnieuw Anastasiou die scoorde. Daarmee leek de wedstrijd met een 3-1 ruststand gespeeld.

Echter vlak na rust was het Luypers die de 3-2 scoorde. Roda JC nam meer risico en kreeg enkele mogelijkheden. De betere kansen waren echter voor Ajax. Uiteindelijk was het acht minuten voor tijd Pienaar die de bevrijdende 4-2 scoren. Daar bleef het ook bij. Ajax doet goede zaken in de strijd om het kampioensschap.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!