Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Fessem weigert nieuwe aanbieding Vitesse


15 maart 2004 - Jimmy van Fessem lijkt Vitesse komende zomer te verlaten. De 28 jarige doelman heeft een aflopend contract en kan zodoende transfervrij vertrekken. Van Fessem kreeg een nieuwe aanbieding van de Arnhemse club maar heeft deze afgewezen. Inmiddels heeft hij zijn zaakwaarnemer, Ger Lagendijk, opdracht gegeven op zoek te gaan naar een nieuwe club.


"De club wil nog een keer praten", zegt Van Fessem in De Gelderlander. "Ik heb het goed naar mijn zin bij Vitesse. Als we in de eredivisie blijven, is Vitesse een schitterende club om voor te spelen. Maar ik moet om me heen kijken. Ik kan niet blijven wachten op Vitesse. Ik moet aan mijn eigen toekomst denken."

Van Fessem is op dit moment de eerste doelman van Vitesse. De dure Dragoslav Jevric zit daardoor op de bank. Jevric heeft nog een contract tot 2005 en werd tevergeefs aangeboden door Vitesse aan verscheidene clubs.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!