Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

MVV imponeert op transfermarkt


30 juni 2009 - MVV heeft haar selectie vandaag kwalitatief en kwantitatief verder weten te versterken. De Limburgse club kondigde vandaag onder meer de komst aan van Gerard Aafjes (Falkirk) en Sandro Spasojevic, een Deens jeugdinternational van Odense BK.

Aafjes doorliep de jeugdopleiding van Ajax en makate zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Volendam. Het afgelopen seizoen kwam Aafjes uit in de Schotse Premiership voor Falkirk FC. De verdediger was daar een basiskracht maar vanwege familiemomstandigheden besloot hij terug te keren naar Nederland. Aafjes, die met Falkirk de Schotse bekerfinale verloor, tekende in Maastricht voor twee seizoenen.

Ook Spasojevic komt dus naar Maastricht. De aanvaller maakt deel uit van Denemarke nonder 19. Spasojevic tekende in Maastricht een contract voor een seizoen met een optie voor nog eens een jaar. Beide spelers moeten nog wel een medische keuring ondergaan. Iets wat Steve Berger niet hoeft te doen. De doelman komt over van Standard Luik en tekende een eenjarige overeenkomst.

Andere nieuwe namen die vandaag bekend werden zijn de negentienjarige Cedric Ciza en de even oude Faty Papy. Ciza was het afgelopen jaar aanvoerder van de beloften van Anderlecht en is een verdedigende middenvelder. Papy is eveneens een middenvelder en wordt door Trabzonspor in Maastricht gestald.

De 22-jarige Malcolm Esajas is voorlopig de laatste aanwinst. De aanvaller komt over van de Amsterdamse zondaghoofdklasser AFC en werd het afgelopen seizoen daar clubtospcorer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!