Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Twente en Inter eens over Arnanutovic'


1 juli 2009 - Marko Arnautovic speelt komend seizoen bij Inter Milan, dat meldt de gezaghebbende Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport op haar website. Volgens de roze sportkrant zal FC Twente negen miljoen euro kunnen ontvangen voor de Oostenrijkse international.

Het is dan eindelijk tot een akkoord gekomen tussen FC Twente en de Italiaanse topclub Internazionale. Een delegatie van Inter waaronder Marco Branca, technisch directeur, en Piero Ausilio, hoofd jeugdopleidingen, zouden het akkoord met FC Twente hebben bereikt. Arnautovic zou pas over een paar maanden in actie kunnen komen vanwege een stressfractuur in zijn voet. In eerste instantie wordt de aanvaller gehuurd met een optie tot koop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!