Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Charlison Benschop blijft bij RKC


1 juli 2009 - Er was interesse van FC Groningen en Feyenoord maar Charlison Benschop speelt ook komend seizoen bij RKC Waalwijk. De aanvaller hoorde niets meer van beide clubs en zal dan ook blijven.

"Bovendien speel ik dit seizoen met RKC ook in de eredivisie. Ik wil hier dus sowieso nog een jaar blijven", aldus Benschop in De Telegraaf. "RKC is een opleidingsclub en bewijst al jaren dat ze jonge spelers beter kunnen maken. Ik kan vooral op tactisch gebied nog veel leren. Vorig jaar heb ik dertien doelpunten gemaakt. Dat hadden er minimaal twintig moeten zijn."

Benschop hoopt komend seizoen op een basisplaats. "Onze krappe selectie werkt in mijn voordeel, al verwacht ik wel dat er nog een paar jongens bijkomen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!