Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente: Cisse wil nog steeds naar ons


1 juli 2009 - Wat is er toch aan de hand met de transfer rond Sekou Cisse. Gisteren werd duidelijk dat de speler naar Feyenoord zal komen, althans zo stelde Mario Been in het Algemeen Dagblad. Nu zegt Twente-voorzitter Joop Munsterman dat de Ivoriaanse aanvaller nog altijd graag naar zijn club wil komen.

"Ik heb dinsdagavond zijn zaakwaarnemer nog gesproken en die vertelde ons dat hij naar Twente wil", aldus Munsterman tegenover TC Tubantia. ,,Of hij ook echt naar Twente komt? Dat durf ik pas te zeggen als hij bij ons op het veld staat."

Munsterman kon meer zeggen over de onderhandelingen tussen FC Twente en Inter over Marko Arnautovic. Zo stelde hij dat er 'goede gesprekken gevoerd' zijn. 'We zijn op de goede weg", aldus Munsterman. Het lijkt slechts een kwestie van tijd dat het rond komt. Een huurconstructie is voor Twente geen optie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!