Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Bos wil Hofs en een aanvaller


1 juli 2009 - Vitesse speelde gisteren haar eerste oefenpot in de voorbereiding. Vitesse-coach Theo Bos hoopt in de komende periode nog Nicky Hofs en een aanvaller te kunnen verwelkomen.

"Ik verwacht dat er minimaal twee spelers bijkomen", aldus trainer Theo Bos dinsdagavond na de 15-0 winst op zaterdagderdeklasser vv Dodewaard tegenover De Gelderlander. "We hebben nu waarschijnlijk tachtig procent van het elftal beschikbaar, dat straks in de competitie zal spelen. Daardoor hecht ik heel veel waarde aan deze reeks oefenwedstrijden."

Nicky Hofs, die het afgelopen seizoen al door Vitesse werd gehuurd van Feyenoord is een voorname optie. Daarnaast wil Vitesse zich na het vertrek van Ricky van Wolfswinkel ook nog versterken met een aanvaller. Ermin Zec van HNK Sibenik is volgens De Gelderlander voor deze positie een optie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!