Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Mierlo wordt assistent van Maaskant


15 maart 2004 - Willem II heeft de technische staf voor volgend seizoen rond. Toine van Mierlo zal volgend jaar Robert Maaskant assisteren. De 46 jarige Van Mierlo is op dit moment trainer van het beloften elftal van de Tilburgse club. De voormalig speler van onder meer Willem II, PSV en Birmingham City tekende vandaag een contract voor onbepaalde tijd.

Na zijn loopbaan als speler ging hij aan de slag in de jeugdopleiding van Willem II. Van Mierlo was onder meer werkzaam als hoofd jeugdopleidingen, de afgelopen twee jaar als trainer van het beloftenelftal. ‘Hierdoor is Van Mierlo de ideale man om naast Maaskant te functioneren. Hij kent alle spelers uit de jeugdopleiding en dat is een groot voordeel bij het inpassen van talent in het eerste elftal. Die aanpak is in de toekomst van groot belang voor Willem II. Toine van Mierlo kan spelers begeleiden bij het maken van die laatste stap in hun opleiding’, aldus Gerard Wielaert, manager scouting en voetbaltechnische zaken op de website van de Tilburgse club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!