Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Feyenoord bijna eens over Hofs


1 juli 2009 - Vitesse is nagegenoeg rond met Feyenoord over de transfer van Nicky Hofs. Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse meldt dat op de site van de Arnhemse club.

"Met Feyenoord zijn we dichtbij. Er is vrijdag een gesprek geweest met de Rotterdammers en daarin zijn we dicht tot elkaar gekomen. Ik verwacht dat we er wel uitkomen. Met Feyenoord dan, want in de gesprekken met Nicky zelf zijn we nog niet zo ver gevorderd", aldus Van der Kraan.

"Hij heeft laten weten dat hij niet te snel 'ja' wil zeggen tegen Vitesse, omdat hij het liefste naar het buitenland vertrekt. Voor zover wij weten is er nog geen concrete buitenlandse interesse, maar Nicky wil alle opties voorlopig nog open houden."

Naast Nicky Hofs wil Vitesse zich nog versterken met een spits. "Er zijn twee concrete opties en volgens onze technische staf en scouting zouden beide spelers een meerwaarde zijn voor Vitesse. We zijn nu met name bezig met wat de consequenties zouden zijn van het aantrekken van één van deze spelers. Ik verwacht dat we maximaal een week nodig hebben om een definitieve keuze te maken", aldus Van der Kraan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!