Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie schiet Jong Feyenoord langs PSV


15 maart 2004 - Robin van Persie liet eindelijk weer iets van zijn klasse zien, het zij op een niveau lager. Vandaag was de Rotterdammer de grote man aan Feyenoord kant in het Amstel Malt halve finale duel tegen Jong PSV. De aanvaller tekende voor beide treffers. In de finale treft men Ajax die met 2-0 te sterk bleek voor Sparta.


Op de Herdgang was Robin van Persie de gevierde man. Gisteren maakte hij in het duel tussen PSV en Feyenoord in de Holland Casino Eredivisie een ongemotiveerde indruk in de vier minuten die hij mocht invallen. Vandaag scoorde de aanvaller in het treffen van de reserveteams dus twee maal waaronder een vrije trap.

Zowel Feyenoord als PSV stelden enkele ervaren spelers op. Aan Feyenoord kant speelde naast Van Persie ook Danko Lazovic mee. Bij PSV behoorden Van Dijk, Affelay en Addo tot het basiselftal. In de finale treft Jong Feyenoord Jong Ajax dat met 2-0 op eigen veld te sterk bleek voor Sparta. Doelpunten werden pas in de verlenging gescoord door Yakubu en Ryan Babel. De winnaar van de Amstel Malt Cup speelt volgend seizoen in de Amstel Cup.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!