Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hofs niet mee op trainingskamp


3 juli 2009 - Nicky Hofs was vandaag niet present op de elftalfoto van Feyenoord. Trainer Mario Been gaat uit van een vertrek van de kleine middenvelder en om die reden gaat Hofs dus ook niet mee op trainingskamp in Limburg.

"Ik heb hem uitgelegd waarom," aldus Been tegenover het Algemeen Dagblad. "Nicky is bezig om weg te gaan en ik ga geen spelers ernaast zetten met wie ik verder ga."

"Dit getuigt niet van respect," aldus de zaakwaarnemer van Hofs, Louis Laros. "Nicky baalt hier wel van. Hij heeft zich altijd positief opgesteld en had verwacht dat hij een volwaardig lid van de selectie zou blijven. Er is immers nog altijd een kans dat hij bij Feyenoord blijft. We houden rekening met een vertrek, maar wij zijn nog niet rond met Vitesse. Er is ook belangstelling uit het buitenland."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Johan22 op 4 juli 2009 om 15:39
weinig te beleven hier

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!