Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente en HSV eens over Elia


5 juli 2009 - HSV en FC Twente hebben zich gevonden in de transfersom van Eljero Elia. De aanvaller is zelf tot een akkoord gekomen met de Duitse club over een vijfjarig contract. Vandaag moet Elia nog wel een medische keuring ondergaan.

"Ik ben heel blij dat er nu duidelijkheid is. HSV is een prachtige club en draait mee in de top van Duitsland," zegt Elia tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik bedank Twente en Joop Munsterman dat ze deze transfer alsnog mogelijk hebben gemaakt. Ik ben de club ook dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen in de afgelopen twee jaar. Dankzij Twente heb ik het Nederlands elftal kunnen halen. Ik hoop dat ik bij HSV weer een nieuwe stap kan maken in mijn ontwikkeling en dat het me lukt om bij de selectie van het Nederlands elftal te blijven richting het WK. In 2010 erbij zijn in Zuid-Afrika is mijn droom."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!