Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord blij met komst Cisse


6 juli 2009 - Feyenoord is in zijn nopjes met de komst van Sekou Cisse naar Rotterdam. Een groot aantal clubs had interesse maar de Ivoriaanse aanvaller besloot uiteindelijk voor vijf seizoenen bij Feyenoord te tekenen.

Mario Been tegenover De Telegraaf: "Er zijn door clubs om ons heen allerlei spelletjes gespeeld om hem alsnog voor onze neus weg te kapen en dat was niet helemaal koosjer. Daarom vind ik het zo leuk dat Cissé ondanks alles voor ons heeft gekozen."

Overigens kan Excelsior komend seizoen beschikken over Voitek Machek en Tobias Waisapy. Beide spelers worden door de Kralingers gehuurd van Feyenoord waarmee het sinds deze zomer weer een intensief samenwerkingsverband heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!