Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam weigert bod Ajax op Verhoeven


6 juli 2009 - FC Volendam heeft een eerste bod van Ajax op Jeroen Verhoeven afgewezen. Ajax wil de doelman graag aan haar selectie toevoegen als derde keeper achter Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer.

Technisch manager Peter Wijker in het Noord Hollands Dagblad: "Het eerste bod van Ajax hebben we afgewezen. Als Ajax Jeroen écht graag wil hebben, dan moeten ze onze prijs voor hem betalen en niets minder."

"Wij zijn er helemaal niet blij mee als Jeroen vertrekt, want hij is onze aanvoerder en bovendien een boegbeeld van de club. De komende jaren moet hij een belangrijke rol in ons elftal gaan vervullen. En bovendien: vind maar eens een goede vervanger een maand voor de start van de competitie."

Jeroen Verhoeven hoopt op een overgang naar Ajax, de club waar hij een gedeelte van zijn jeugdopleiding genoot. "Mijn zaakwaarnemer Jan Kabalt heeft inmiddels contact gehad met Ajax. Ajax is een topclub, wie dan geen interesse heeft... Eerst moeten de clubs eruit zien te komen, dan is het mijn beurt om met Ajax te praten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!