Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse heeft Kaloglu binnen


6 juli 2009 - Vitesse heeft vandaag de transfer van de Turkse aanvaller Sinan Kaloglu afgerond. De 28-jarige aanvaller die ook in de belangstelling stond van Heracles en een Duitse club tekende voor twee seizoenen.

Marc van Hintum op de website van Vitesse: "Kaloglu is, ondanks zijn lengte, een wendbare speler. Niet alleen is hij technisch goed, hij is balvast en laat anderen beter voetballen. Niet voor niets wordt hij Turkije de 'koning van de assists' genoemd. Aan hem de taak om het beter te doen dan de topscorer van afgelopen seizoen."

Kaloglu is ook blij met zijn overgang: "Ik ben zeer gelukkig om voor Vitesse te voetballen. Ik wil de technische mensen bij Vitesse (doelend op Marc van Hintum en hoofd scouting Ted van Leeuwen, red.) bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik ga er dan ook alles aan doen om het getoonde vertrouwen terug te betalen in doelpunten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!