Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord test international uit Oekra´ne


16 maart 2004 - Feyenoord test de komende dagen Vladislav Vaschuk, zo meldt het Algemeen Dagblad. De verdedigende middenvelder heeft zich onlangs vrijgekocht bij Spartak Moskou en hoopt een contract te verdienen in Rotterdam. Verder weet het Algemeen Dagblad te melden dat na het bekijken van Delano Hill, de verdediger van Hansa Rostock niet langer een optie is voor volgend seizoen.


Vaschuk is een 29-jarige international uit de Oekra´ne. Gisteren trainde de speler mee met Feyenoord's satellietclub Excelsior en zal zeker tot en met donderdag in Rotterdam verblijven, mogelijk dat hij ook met Feyenoord mee zal trainen. De 30 voudig international begon bij Dinamo Kiev en heeft inmiddels een grote Champions League ervaring door te spelen voor zowel Kiev als Spartak Moskou.

Technisch manager Mark Wotte in het Algemeen Dagblad: ,,Hij wil graag naar het Westen en heeft zich daarom vrijgekocht bij Spartak Moskou. Zijn staat van dienst ziet er behoorlijk uit.''

Trainer Henk van Stee van Excelsior reageerde gisteren positief op de eerste kennismaking. ,,Het is duidelijk dat Vaschuk kan voetballen'', aldus Van Stee. ,,Hij heeft alleen een conditionele achterstand. De afgelopen weken heeft hij door de weersomstandigheden in Rusland alleen in de zaal kunnen trainen.''Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!