Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax heeft Atouba bijna binnen


7 juli 2009 - Ajax staat op het punt haar eerste versterking van deze zomer binnen te halen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het gaat om Thimothee Atouba. De linksback uit Kameroen wordt transfervrij overgenomen van het Duitse HSV, de oude club van Martin Jol.

Atouba en Jol lijken elkaar gedurende hun loopbaan nodig te hebben. Jol leerde de 36-voudig international van Kameroen kennen in Londen als manager van Tottenham Hotspur. Later zou Atouba de overstap maken naar HSV waar Jol aan de slag ging. Nu komt het opnieuw tot een hereniging.

De linksback waren maandenlang uitgeschakeld vanwege een afgescheurde achillespees maar is inmiddels weer nagenoeg fit. Atouba komt transfervrij naar Ajax omdat de verdediger niet inging op een nieuw contractvoorstel. Atouba kreeg eenzelfde aanbod terwijl de verdediger een beter voorstel wilde ontvangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!