Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spelers Feyenoord maken financieel gebaar


7 juli 2009 - De spelers van Feyenoord hebben een belangrijk financieel gebaar gemaakt richting de clubleiding van de Rotterdammers. Er is namelijk een nieuw premiesysteem afgesproken waarbij spelers enkel en alleen nog geld ontvangen bij succes.

Evenals bij veel andere clubs kregen spelers van Feyenoord in het verleden bij een gelijkspel, winst of doorgang in een Europese competitie een premie. Nu zal er enkel nog een premie worden uitgekeerd bij een bepaald succes, zoals het winnen van de KNVB Beker of het behalen van Europees voetbal.

"Dat initiatief is vanuit de spelers zelf gekomen," aldus directeur Eric Gudde van Feyenoord tegenover het Algemeen Dagblad. Dit gebaar laat duidelijk zien dat de spelers begaan zijn met de club." Feyenoord moet nog altijd flinke stappen zitten om verder terug te gaan in de begroting. "Maar we hebben inmiddels een aantal belangrijke stappen gezet. Doordat er een aantal spelers is vertrokken, maar ook door tal van maatregelen binnen de totale organisatie. Dit gebaar van de spelers heeft daar alleen maar bij geholpen."

Niet alleen de transfersom maar ook het salaris van Sekou Cisse wordt komend seizoen door een externe investeerder betaald. Na komend seizoen zal dat niet langer het geval zijn. Contracten met maar liefst zeven spelers lopen dan af en dan kan Feyenoord opnieuw flink bezuinigen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!