Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam wil Jeroen Verhoeven niet kwijt


7 juli 2009 - FC Volendam verlangt een bedrag van circa 500.000 euro voor haar doelman Jeroen Verhoeven. Ajax wil de doelman graag aan haar selectie toevoegen als derde doelman achter Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer.

"We zijn al drie weken in voorbereiding en Jeroen vertrekt alleen als Ajax betaalt wat wij willen. Of de transfer doorgaat, ligt dan ook volledig aan Ajax, hoe graag men Jeroen wil", aldus technisch directeur Peter Wijker tegenover De Telegraaf.

De 29-jarige Verhoeven ziet een overgang naar Ajax wil zitten. Volendam probeert echter nog een poging om de doelman langer aan zich te binden. Verhoeven heeft namelijk nog maar een contract voor 1 seizoen. Wijker: "Donderdag heb ik hem via de mail een driejarige aanbieding gedaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!