Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Taner Taktak langer bij Fortuna


7 juli 2009 - Taner Taktak speelt ook komend seizoen voor Fortuna Sittard. Het grote talent tekende een tweejarig contract bij Fortuna en is daarmee al weer de tiende selectiespeler voor het komende seizoen.

Meerdere clubs uit binnen en buitenland, voornamelijk Turkije, hadden interesse in de negentienjarige jeugdinternational. "Ik denk dat Taner een heel verstandige keuze maakt door nog twee jaar bij Fortuna te blijven. Het is een groot talent, maar zal over een lange periode fysiek in orde moeten blijven om uit te groeien tot een volwaardig professional. Bij Fortuna krijgt hij deze kans", aldus trainer Roger Reijners op de website van Fortuna. "We zullen Taner met name als linkermiddenvelder gaan gebruiken, waar hij met zijn prima linkerbeen voor gevaar kan zorgen, ook bij standaardsituaties."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!