Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen ruimte voor Slot op het Kasteel


8 juli 2009 - Voor Arne Slot is komend seizoen geen plaats meer bij Sparta Rotterdam. Frans Adelaar heeft de dertigjarige middenvelder die het afgelopen seizoen nog aanvoerder was buiten zijn wedstrijdselectie gelaten voor het oefenduel tegen Haarlem. Slot is verteld dat hij op zoek kan gaan naar een nieuwe club.

"Arne Slot is voorbijgestreefd door enkele grote talenten en er is nog veel meer concurrentie voor hem op komst," aldus een duidelijke Adelaar. "Hij mag dus vertrekken bij Sparta."

Eerder liet de club ook al weten dat Slot ondanks een nog met een jaar doorlopend contract kon vertrekken. "Dat was destijds nog een besluit van de club," verduidelijkt Adelaar. "Arne is toch aan het seizoen begonnen, maar na twee weken deel ik de mening van de club. De concurrentie is inmiddels verder dan Arne."

"Ik laat mij niet afschrijven na slechts twee weken trainen," aldus Slot die voor zijn kansen wil vechten. "Tijdens het trainingskamp in Vaals heb ik niet alles mee kunnen doen door een achillespeesblessure. Ik heb alleen tegen de VVCS een kwartiertje gespeeld. Ik weet ook zeker dat ik de trainer nog kan overtuigen. Dat zal ik dan ook doen. Ik ben en blijf strijdbaar."

"Ik krijg alleen geen speeltijd in oefenwedstrijden," zo vervolgde Slot. "Nee, ik deel de mening van de trainer absoluut niet, maar dat is niet belangrijk. Ik heb in heel mijn loopbaan van veertien jaar moeten vechten tegen twijfels bij trainers en publiek. Bij vrijwel al mijn trainers is het toch gelukt om ze later te overtuigen. We hebben dit seizoen een betere selectie dan de afgelopen twee jaar. Daarom is het jammer dat ik voorlopig geen bijdrage mag leveren. Een transfer? Die mogelijkheid bestaat, maar daar ben ik dus niet mee bezig. Ik ga de strijd aan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!