Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax heeft Jeroen Verhoeven bijna binnen


8 juli 2009 - Ajax en FC Volendam zijn het nagenoeg eens over de transfersom van Jeroen Verhoeven. De 29-jarige doelman is het zelf met Ajax al mondeling eens geworden over een driejarig contract.

Volgens De Telegraaf is er nog wel een verschil in vraag en aanbod maar naderen beide partijen elkaar. Op dit moment heeft Ajax 250.000 euro geboden, FC Volendam vraagt 375.000 euro. Verhoeven speelt al zes seizoenen voor Volendam en is zelfs aanvoerder.

"Ik vind dat we na het vertrek van Dennis Gentenaar weer drie eredivisiewaardige keepers moeten hebben", aldus een duidelijke Martin Jol tegenover De Telegraaf. Jol heeft komend seizoen al de beschikking over Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!