Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eddy Putter blijft mogelijk bij Dordrecht


8 juli 2009 - Het is nog onbekend waar Eddy Putter komend seizoen zal voetballen. De aanvaller had zijn zinnen gezet op een avontuur in de Australische competitie maar een enkelblessure op de eerste dag van zijn proefperiode gooide roet in het eten.

"Al tijdens de eerste training op 21 juni verstapte ik me een beetje en liep een enkelkwetsuur op. Ik heb het daarna nog twee keer geprobeerd in de warming-up, maar moest toch uitstappen,’’ aldus Putter in het Algemeen Dagblad over zijn stage in Nieuw Zeeland. "Ik zou bij Wellington (een club die in de A-League in Australië speelt, red.) elke ochtend op het veld staan en ’s middags aan krachttraining doen. Ook was het de bedoeling dat ik wedstrijden zou spelen. Maar daar is het helaas niet van gekomen."

"Ik heb er alles aan gedaan om de wedstrijd die voor zaterdag 27 juni gepland stond, nog te halen. Maar het ging gewoon niet. Mijn terugvlucht was geboekt voor 1 juli en die was ook niet meer te verzetten. Vreselijk balen natuurlijk. Je reist dertig uur en dan is het al zo snel voorbij."

Putter heeft goede herinneringen aan zijn verblijf bij Wellington Phoenix overgehouden. "Het zijn aardige mensen en het is een mooi land. Ik vind het wel op Nederland lijken. En iedereen spreekt Engels, dus het is makkelijk om je aan te passen. Wellington Phoenix is pas twee jaar geleden opgericht, omdat een andere club daar failliet ging. Er lopen ook twee Brazilianen en een jongen uit Malta."

Het kwam in Nieuw Zeeland dus niet tot een contract. "Ze waren wel enthousiast, maar willen me graag in een wedstrijd zien. Ik had het mooi gevonden daar aan de slag te gaan. Ik had ook aangegeven dat mijn vriendin en ik graag de kant van Australië op wilden. Via-via is mijn zaakwaarnemer toen met Wellington Phoenix in contact gekomen."

Het is nu onduidelijk wat Putter zal gaan doen. Putter: "Over twee weken is er eventueel weer de mogelijkheid om een wedstrijd te spelen. Maar het is natuurlijk wel een stuk reizen, én ik zit met mijn enkel. Met hardlopen heb ik nog altijd last. Ik ben tot dusver alleen bij mijn eigen fysiotherapeut geweest, maar ik denk dat ik binnenkort toch maar eens langs het ziekenhuis moet. Het gaat me te lang duren."

Er is de mogelijkheid dat Putter ook komend seizoen bij FC Dordrecht zal gaan spelen iets wat hij de afgelopen drie jaar al deed. "Ik ben weer in gesprek met de club," besluit Eddy Putter in het Algemeen Dagblad. "Ja, dan moet ik een combinatie gaan vormen met Género Zeefuik. Ik hoop dat we er uit komen. Of dat dan geen teleurstelling is? Nee hoor, we waren het liefst wel naar Nieuw-Zeeland en Australië vertrokken, maar bij FC Dordrecht heb ik het ook altijd goed naar mijn zin gehad. Als het Dordt wordt, kijk ik ook daar weer naar uit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!