Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leon Kantelberg kiest voor JVC Cuijk


8 juli 2009 - Zondag Hoofdklasser JVC Cuijk doet er alles aan om komend seizoen beter voor de dag te komen als het afgelopen seizoen. Doel is het behalen van de nieuw te vormen Topklasse. Nu kondigde JVC Cuijk ook nog eens de komst aan van Leon Kantelberg.

De 31-jarige middenvelder kwam in zijn loopbaan uit voor Helmond Sport, FC Utrecht en FC Groningen. De afgelopen seizoenen speelde Kantelberg voor VVV Venlo. In totaal speelde de linkspoot ruim 288 wedstrijden in het betaald voetbal.

De international van de Nederlandse Antillen leek eerder nog naar Malta te verkassen waaar hij op proef was bij FC Valetta. Tot een overgang kwam het niet omdat de club niet de middelen had. De deur naar een verlenging van zijn profloopbaan blijft open. Mocht er zich een club melden dan kan Kantelberg vertrekken bij JVC Cuijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!