Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robin van Persie langer bij Arsenal


8 juli 2009 - Robin van Persie blijft Arsenal voorlopig nog wel even trouw. De aanvaller verlengde zijn contract in Londen tot de zomer van 2013. Zijn oude verbintenis zou in de zomer van 2010 aflopen.

Arsenal-manager Arsene Wenger: "Het is fantastisch nieuws dat Robin zijn contract heeft verlengd voor zo’n lange periode. We zijn allemaal heel blij bij de club."

"Robin is een verschrikkelijk talentvolle speler. Hij heeft het vermogen om goals te maken en beslissend te zijn in de wedstrijden op het allerhoogste niveau. We hebben al heel vaak gezien waartoe Robin in staat is op een voetbalveld. Maar op 25-jarige leeftijd is er nog zoveel meer uit hem te halen. Hij heeft de potentie om een van de groten in de geschiedenis van Arsenal te worden."

Van Persie is zelf ook tevreden: "Ik ben blij met mijn nieuwe contract. Ik ben hier nu vijf jaar en heb een goed gevoel bij de club. We hebben een uitstekende trainer, een van de mooiste stadions in de wereld en geweldige supporters. De toekomst bij Arsenal belooft veel moois en daar wil ik deel van uitmaken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!