Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente heeft Bernard Parker binnen


8 juli 2009 - Bernard Parker speelt komend seizoen in de Eredivisie. FC Twente is er in geslaagd de Zuid Afrikaans international vast te leggen, zo meldt de NOS.

De 23-jarige aanvaller speelde het afgelopen seizoen al in Europa voor Rode Ster Belgrado, de club zit financieel in zwaar weer en kon de koopoptie dan ook niet lichten. FC Twente kwam vervolgens in contact met zijn Zuid Afrikaanse club Royal Zulu, volgens Voetbal International maken de Tukkers nu 1 miljoen euro over voor de aanvaller.

Parker zal op korte termijn in Enschede een meerjarig contract gaan tekenen. De aanvaller viel op bij de wedstrijden van Zuid Afrika tijdens de Confederations Cup, zo scoorde hij bijvoorbeeld beide goals voor Bafana tegen Nieuw Zeeland. Nu mag Parker dus zijn kunsten gaan vertonen in de Eredivisie bij FC Twente waar hij de loodzware taak krijgt om Eljero Elia te vervangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!