Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rode kaart Saavedra geseponeerd


16 maart 2004 - De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft de zaak tegen ADO Den Haag verdediger Alberto Saavedra gesoponeerd. Afgelopen zondag kreeg de Spaanse verdediger een rode kaart in de slotfase van het duel Vitesse - ADO Den Haag. Op basis van televisiebeelden kan niet worden bewezen dat de speler daadwerkelijk heeft getracht Paulo Rink te schoppen.


Uit de 'overtreding' die Saavedra zou hebben gemaakt volgens scheidsrechter Vink kwam een penalty die later het enige doelpunt in het duel bleek te worden. Ruud Knol werd de grote man door de penalty te scoren, Saavedra de schlemiel. Saavedra zal dus niet worden geschorst, ook het opstootje met Rink daarna was niet genoeg voor een schorsing.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!