Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax niet verder met Stefano Seedorf


16 maart 2004 - Ajax zal Stefano Seedorf geen nieuw contract aanbieden. De 21 jarige middenvelder is dit seizoen verhuurd aan NAC en heeft in Amsterdam een aflopend contract. Ajax ziet geen toekomst in Seedorf en zal zodoende de optie in het contract niet lichten. Seedorf zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe club voor volgend seizoen.

Seedorf was in het seizoen 2001/2002 een van de krachten uit Ajax 2 die veel indruk maakte in de Amstel Cup. Bij Ajax bleef evenals bij vele andere talenten de doorbraak uit. Dit seizoen kreeg Seedorf de kans zich verder te ontwikkelen bij NAC op huurbasis. Ondanks dat Seedorf bijna in alle duels actief was ziet Ajax geen toekomst in de middenvelder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!