Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman eist duidelijkheid over De Zeeuw


23 juli 2009 - Ronald Koeman wil zo snel mogelijk duidelijkheid hebben over de situatie rondom Demy de Zeeuw. De middenvelder van AZ staat in de belangstelling van Ajax en heeft aangegeven te willen vertrekken.

De onderhandelingen tussen Ajax en AZ lopen echter stroef. Het eerste bod uit Amsterdam werd direct van tafel geveegd door AZ, omdat het bod bij lange na niet zou voldoen aan de vraagprijs. Directeur voetbalzaken Marcel Brands liet woensdag weten dat het sinds die eerste toenadering uit Amsterdam stil is gebleven.

Koeman liet De Zeeuw woensdag buiten de selectie voor het oefenduel met Hamburger SV. De coach nam het besluit na een onderhoud dat hij had met de middenvelder na de wedstrijd tegen Club Brugge.

„Tot aan de wedstrijd tegen Club Brugge ging ik ervan uit dat Demy speler van AZ zou blijven”, aldus Koeman in de Telegraaf. „Na dat duel hebben we een gesprek gehad, waarin hij heeft aangegeven graag de stap naar Ajax te willen maken. We moeten zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen. De transferperiode loopt nog tot eind augustus, maar daar is niemand blij mee”, aldus Koeman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!