Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Benfica is Ajax de baas


26 juli 2009 - Een week voor de start van de competitie heeft Ajax de eerste nederlaag in de voorbereiding geleden. Tegen Benfica werd op het Amsterdam Tournament met 2-3 verloren. De verdediging van Ajax toonde zich wederom uiterst kwetsbaar.

In de 9e minuut passeerde Ismaïl Aissati zijn eigen doelman Kenneth Vermeer, 0-1. In de 32ste minuut kwam Benfica op een 0-2 voorsprong door Angel di Maria. Mitchell Donald bracht Ajax in de 45e minuut terug in de wedstrijd, maar tien minuten later was het alweer 1-3 door David Luiz. Dennis Rommedahl reduceerde in de 78e minuut de achterstand opnieuw tot één doelpunt. Verder kwamen de Amsterdammers echter niet.

Door de zege van Benfica mogen zij zich winnaar van het Amsterdam Tournament 2009 noemen. De Portugezen wonnen vrijdag ook al van Sunderland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!