Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ raakt titel kwijt aan PSV of Ajax'


29 juli 2009 - Ajax en PSV strijden in het voetbalseizoen 2009-2010, dat aanstaande vrijdag van start gaat, om het kampioenschap. Volgens de noteringen van Unibet is het een gelijkopgaande strijd (allebei 2,90:1). De huidige kampioen, AZ, komt niet verder dan een notering van 4,25:1.

Ook de strijd om de KNVB-beker zal gaan tussen Amsterdam en Eindhoven (notering: 4,00:1). Maakt Suarez dan het verschil? Hij wordt getipt als topscorer van de eredivisie (notering: 4,00:1). Op de voet gevolgd door de topscorer van afgelopen seizoen, AZ-spits El-Hamdaoui (4,25:1). Degradatiekandidaat bij uitstek is nieuwkomer RKC Waalwijk (2,70:1).

En hoe zit het met het Been(hakker)-effect in Rotterdam? Volgens Unibet mengt Feyenoord zich met 1 Been in de kampioensstrijd met een notering van 12,00:1. Zondag zal Mario het in Rotterdam opnemen tegen zijn 'andere oude liefde': NEC. Daarbij heeft Feyenoord de beste papieren in handen om de eerste drie punten binnen te slepen.

‘Schaal’ naar Van Gaal, Real ook met Ronaldo géén kampioen
Ook de competities in Engeland, Duitsland en Spanje staan op het punt van beginnen. Grote favoriet om de Premier League te winnen, is wederom Manchester United (notering: 2,85:1 ). En bij onze oosterburen gaat de 'schaal' naar Van Gaal. Bayern Munchen wordt getipt als dé kampioen (1,60:1). En ondanks de komst van de man van 94 miljoen, Ronaldo, wordt Real Madrid (2,10:1) geen kampioen van Spanje. Barcelona zal volgens de noteringen van Unibet de titel prolongeren (1,85:1).

Nog geen lid van Unibet? Meld je dan nu aan en krijg 50 euro als nieuw lid!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!