Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Skoubo op huurbasis naar Roda JC


29 juli 2009 - Roda JC heeft Morten Skoubo binnen. De Deense aanvaller wordt komend seizoen door de Limburgers gehuurd van FC Utrecht. Skoubo gaat in Kerkrade een Deens aanvalskoppel vormen met Mads Junker.

De 29-jarige aanvaller moet bij Roda JC voor meer aanvallende mogelijkeden zorgen na het vertrek van Oper en Cisse. Een medische keuring is het laatste okbstakel in een de huurovereenkomst, dat lijkt echter geen problemen te gaan opleveren.

'Ik heb bij Roda JC gesproken met de technisch directeur en de trainer, en die geloven in mij en willen mij', aldus Skoubo op firstartist.dk, de website van zijn zaakwaarnemer. 'Het is geweldig om bij een club te komen waar je wordt gewaardeerd.'

In de Domstad voelt Skoubo geen vertrouwen meer. Het afgelopen seizoen kwam Skoubo nauwelijks in actie voor Utrecht mede door blessureleed. Toch had Skoubo gerekend op wat vertrouwen maar Utrecht rammelde juist de geldbuidel voor Van Wolfswinkel en Melunga.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!