Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marcellis behoedt PSV voor blamage


30 juli 2009 - PSV heeft vandaag een moeizame 1-0 thuiszege geboekt op PFC Cherno More Varna. Pas in de blessuretijd van het duel zorgde Dirk Marcellis voor de verlossing, anders was het toch echt een blamage voor PSV geweest.

PFC Cherno More Varna is geen wonderploeg, dat wist PSV ook al van tevoren. De fans van PSV rekenden ook al niet op een spannende wedstrijd, uiteindelijk waren er ruim 9.000 fans op het duel afgekomen. PSV had vanaf het eerste moment het initiatief en ook de beste kansen.

Een doelpunt bleef echter lange tijd uit. Ook het inbrengen van Danny Koevermans en Danko Lazovic na rust bracht niet het gewenste resultaat. Bij een corner diep in blessuretijd verkeek de Bulgaarse doelman zich. In de kluts was het Dirk Marcellis die PSV met een 1-0 voorsprong naar Bulgarije zal laten gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!