Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brilstand bij Heerenveen - Roda


31 juli 2009 - Het eerste doelpunt van het seizoen 2009/2010 laat nog op zich wachten. Bij het openingsduel van het seizoen tussen SC Heerenveen en Roda JC werd vanavond niet gescoord.

De thuisploeg had in het eigen Abe Lenstra Stadion wel een overwicht tegen een verzwakt Roda JC, gescoord werd er niet. Roda JC zag afgelopen zomer sterkhouders als Oper, Cisse en Meeuwis vertrekken. Van de nieuwelingen zou vanavond alleen Mads Junker in actie komen. Door personele problemen moest linkspoot Vincent Lachambre zelfs als rechtsback acteren.

SC Heerenveen probeerde met man en macht de bevrijdende 1-0 te scoren maar miste voor Roda-doelman Castro de juiste schrerpte. Het kreeg dus wel de mogelijkheden maar een doelpunt bleef uit. Aan de andere kant moest Brian Vandenbussche goed optreden op een levensgrote kans van Bodor.

Morgenavond staan er vier duels op het programma waaronder het duel tussen Heracles en regerend landskampioen AZ. Morgen zal iemand met de eer kunnen strijken de eerste doelpuntenmaker van het seizoen 2009/2010 te zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!