Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen heeft Lejsal bijna binnen


1 augustus 2009 - Voor Feyenoord was Martin Lejsal financieel niet haalbaar, voor SC Heerenveen wel. De Tsjechische doelman lijkt op korte termijn te worden gepresenteerd als de nieuwe keeper van de Friezen.

"Het is de bedoeling om er een keeper bij te halen. Dat is bijna gelukt. Het is nog niet definitief, maar wel bijna klaar", aldus SC Heerenveen-trainer Trond Sollied gisteren voor de wedstrijd tegen Roda JC.

De 26-jarige Lejsal zou eerder op proef komen bij Feyenoord maar dat ging niet door. Vervolgens probeerde Lejsal het in Engeland. Bristol City-manager Gary Johnson openbaare dat zijn club van FC Brno moest opschieten nu er concrete belangstelling is van Heerenveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!