Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Saidi laat NEC in de steek


1 augustus 2009 - De positie van Saidi Ntibazonkiza lijkt bij NEC onhoudbaar geworden. De 22-jarige aanvaller liet vandaag aan trainer Lodeweges weten morgen tegen Feyenoord niet inzetbaar te zijn omdat hij naar eigen zeggen een beter contract verdiend, NEC wil daar vooralsnog niet in mee.

Volgens technisch directeur Carlos Aalbers is de aanvaller ontevreden over zijn huidige contractvoorwaarden. Ntibazonkiza dreigde Feyenoord - NEC te zullen missen als hij geen nieuwe verbintenis voor zondag aangeboden zou krijgen. Opmerklijk genoeg kreeg de aanvaller in januari van dit jaar nog een nieuw en verbeterd contract.

De aanvaller heeft aan trainer Dwight Lodeweges laten weten niet beschikbaar te zijn voor Feyenoord - NEC. Technisch directeur Carlos Aalbers: "Saidi laat hiermee niet alleen zijn team, maar ook alle supporters in de steek. Dat dit verhaal een staartje gaat krijgen moge duidelijk zijn en de consequenties zijn voor hem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!