Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dordrecht legt Stef Doedee vast


1 augustus 2009 - FC Dordrecht heeft haar selectie nagenoeg rond nu het Stef Doedee wist aan te trekken als nieuwe doelman. De 22-jarige doelman komt transfervrij over van RKC Waalwijk waar hij zijn contract neit werd verlengd.

Doedee tekende in Dordrecht een contract voor 1 seizoen en moet bij de club van Gert Kruys de concurrentie aangaan emt Nick van der Ploeg en Jordy van de Corput voor de positie van eerste doelman. Doedee was de afgelopen twee seizoenen actief bij RKC Waalwijk, eerder speelde hij vijf jaar in de jeugd van Feyenoord.

FC Dordrecht contracteerde de afgelopen week al Eddy Putter en Etienne Shew-Atjon en met het vastleggen van Doedee heeft Dordrecht nu zestien contractspelers. Op basis van de regelgeving moet Dordrecht de competitie beginnen met zeventien contractspelers en de club zal dus nog minimaal één speler moeten contracteren.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!