Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente begint met zege op Sparta


1 augustus 2009 - Blaise N'Kufo heeft zichzelf in de geschiedenisboeken van FC Twente gekopt. De Zwitserse aanvaller scoorde vandaag de 1-0 in Rotterdam tegen Sparta en dat was zijn 103e goal voor de Tukkers. Hiermee komt de aanvaller op gelijke hoogte met Jan Jeuring.

FC Twente kende op het Kasteel een redelijk eenvoudig avond. Al vroeg in het duel kwam Twente op een 1-0 voorsprong. Theo Janssen nam een corner kort en dat verraste de Sparta-defensie inclusief doelman Seliga. De nieuwe keeper van Sparta zag er niet goed uit en het was N'Kufo die met zijn hoofd het laatste tikje gaf.

In de tweede helft zou Bryan Ruiz evenals in het duel tegen Sporting Lissabon een visitekaartje afgeven. De Costa Ricaanse aanvaller lijkt een sensatie te gaan worden op de Nederlandse velden. Vandaag scoorde hij met een schitterende stift de 2-0 wat later ook de eindstand zou blijken. Twente spande zich niet overmatig in met het duel tegen Sporting Lissabon aanstaande dinsdag in het achterhoofd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!