Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht begint met kleine zege


2 augustus 2009 - Het vernieuwde FC Utrecht heeft haar eerste drie punten van het seizoen al weer binnen. De Domstedelingen wonnen op bezoek bij promovendus RKC Waalwijk met 1-0 door een vroege goal van Ricky van Wolfswinkel.

In de eerste helft maakte FC Utrecht indruk. Het oogde fris en had een groot aantan kansen vekregen. Enkel Van Wolfswinkel zou tot scoren komen en dat al na drie minuten spelen. Utrecht had een groot overwicht en had eigenlijk een grotere voorsprong moeten hebben bij rust.

Dat was echter niet het geval en na rust leverde de ploeg van Ton du Chatinier een bijzonder matige tweede helft af. Het werd de ploeg nog bijna fataal, RKC Waalwijk ging er weer in geloven en kreeg in de slotfase een uitstekende kans via Fred Benson. FC Utrecht met zes debutanten bleef op de been en pakte dus de drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!