Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Vaart op zoek naar nieuwe club


2 augustus 2009 - Rafael van der Vaart heeft zich neergelegd bij een vertrek bij Real Madrid. De middenvelder kreeg van trainer Manuel Pellegrini te horen dat hij niet in zijn plannen voorkomt.

"De coach heeft me gezegd dat ik niet aan spelen toe zal komen. Dus het heeft geen zin om hier te blijven", aldus Van der Vaart in gesprek met De Telegraaf. Of het ook daadwerkelijk tot een transfer komt is de vraag. "Real wil vooralsnog proberen mijn aankoopprijs terug te verdienen. Ik snap wel dat de clubs die me willen hebben nog even wachten."

HSV betaalde in de zomer van 2008 namelijk 16 miljoen euro voor de international aan Hamburger SV. Een terugkeer naar HSV behoort tot de mogelijkheden. "Natuurlijk sta ik open voor HSV. Maar het is voor mij niet de enige optie. Het belangrijkste is dat ik bij een nieuwe club aan spelen toe ga komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!