Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord begint met 2-0 zege op NEC


2 augustus 2009 - Het Feyenoord van Mario Been is het seizoen 2009/2010 begonnen met een 2-0 thuiszege op NEC. De Rotterdammers verdeelden de doelpunten netjes over beide helften, Tomasson en Fer waren de doelpuntenmakers.

Feyenoord begon prima aan het duel. Leuk combinatievoetbal en een snelle voorsprong. Het was Jon Dahl Tomasson die in twee pogingen een te korte terugkopbal van Rens van Eijden afstrafte. Vervolgens ging het spelpeil snel naar beneden en kreeg NEC zo waar kansen op de gelijkmaker.

Met een aantal puike reddingen hield de jonge Darley Torres Feyenoord op de been. Het was dan ook een tegenvaller dat Darley na een half uur spelen last kreeg van zijn knie. Na rust kwam Darley ook niet meer terug op het veld, Rob van Dijk was zijn vervanger. Ook Roy Makaay bleef in de kleedkamer achter, Diego Biseswar verving hem.

In de tweede helft bleef NEC aardig voetballen en had Feyenoord de nodige moeite met Bjorn Vleminx, de Belgische aanvaller kan best eens een van de verrassingen van dit seizoen gaan worden. Uiteindelijk kende scheidsrechter Pieter Vink Feyenoord een strafschop toe nadat Biseswar naar de grond was getrokken door Radomski. Leroy Fer benutte dat buitenkansje en dat was ook de eindstand.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!