Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wint in en tegen Groningen


2 augustus 2009 - Ajax is de competitie begonnen met een 2-0 zege in en tegen FC Groningen. Miralem Sulejmani en Dennis Rommedahl zouden in de Euroborg tot scoren komen.

In de eerste helft had Ajax de nodige moeite met de thuisploeg, het liep ook tegen een aantal gele kaarten op. Zo kregen Van der Wiel, Enoh en nieuweling De Zeeuw een gele prent van scheidsrechter Bjorn Kuipers.

Toch was het verzet van Groningen niet al te groots. Het is duidelijk dat de Groningers nog op de transfermarkt actief moeten worden om een extra middenvelder en aanvaller aan te trekken. Na het vertrek van Marcus Berg is het invullen van de spitspositie topprioriteit. Op slag van rust zou Ajax op voorsprong komen, het was Miralem Suljemani die de score opende.

In de tweede helft hield Groningen-doelman Luciano zijn ploeg geruime tijd op de been. Nadat Dennis Rommedahl eerder nog een bal via de onderkant van de lat uit het doel zag ketsen was het niet veel later wel raak. Achttien minuten voor tijd had Ajax de 2-0 te pakken. Bij dat doelpunt kwam Luciano ongelukkig in botsing met ploeggenoot Stenman. Luciano zou uiteindelijk vervangen moeten worden. Ajax zou het duel in het resterende kwartier professioneel uit voetballen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!