Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV niet langs VVV Venlo


2 augustus 2009 - PSV is het seizoen dat in het teken moest staan van eerherstel begonnen met een teleurstellend gelijkspel tegen VVV Venlo. De ploeg van Fred Rutten kwam tegen de promovendus niet verder dan 3-3.

De openingsfase was vanmiddag zonder twijfel voor VVV Venlo. De ploeg van Jan van Dijk had ook brutaal de leiding moeten nemen, onder andere Sandro Calabro kreeg een goede kans om de score te openen. VVV Venlo liet dit na en PSV bleek een stuk effectiever. Bij rust had PSV een 2-0 voorsprong in handen door doelpunten van Nordin Amrabat en Ola Toivonen.

Toch gaf VVV Venlo de hoop op een goed resultaat niet op. Sterker nog, het kwam terug in het duel. Het was Ahaouai die VVV Venlo met een fraaie goal de aanluiting gaf. Enkele minuten later was daar zelfs de 2-2, aanvoerder en aanjager Keisuke Honda was ditmaal de doelpuntenmaker. VVV Venlo was zelfs dichtbij een voorsprong, maar Timisela schrok van de levensgrote kans die hij op aangeven van Schaken kreeg.

Acht minuten voor tijd leek PSV alsnog aan de haal te gaan met de drie punten. Het was Ola Toivonen die met het hoofd zijn tweede treffer van de middag maakte. Toch was het in Eindhoven nog niet voorbij. Enkele minuten later was het namelijk opnieuw gelijk. Het was Ruben Schaken die een slippertje van Marcellis afstrafte. PSV probeerde nog met man en macht een vierde goal af te dwingen maar schoot daarin tekort.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!