Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC huurt Metaj van FC Groningen


3 augustus 2009 - Ruud Brood kondigde het al aan, zijn ploeg zou deze week nog een aantal nieuwe spelers presenteren. Vandaag maakte RKC Waalwijk al de komst van Shkodran Metaj bekend die zal worden gehuurd van FC Groningen.

De 21-jarige jeugdinternational mocht van FC Groningen elders ervaring opdoen. Metaj koos bewust voor een avontuur bij een club uit de Eredivisie want interesse uit de Jupiler League legde hij steevast naast zich neer. Metaj, die in Groningen nog een contract tot de zomer van 2012 heeft, speelde 32 keer in het eerste elftal van Groningen.

Manager technische zaken Mohammed Allach: "Wij zijn blij met de komst van Shkodran. Hij is een talentvolle, jonge speler die zowel als linkervleugelverdediger als wel als linkermiddenvelder uit de voeten kan. Daarnaast voegt hij voetballend vermogen toe aan de huidige groep."

"Met Shkodran Metaj hebben we de vacante positie die is ontstaan na het vertrek van Ferne Snoyl goed weten in te vullen. Shkodran is een talenvolle speler die op meerdere posities uit de voeten kan", aldus trainer Ruud Brood op de website van RKC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!