Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee nieuwe spelers voor Heerenveen


3 augustus 2009 - SC Heerenveen heeft twee nieuwe gezichten toegevoegd aan haar selectie. Het gaat om de Tsjechische doelman Martin Lejsal en de Argentijnse middenvelder Hernan Losada. Beide spelers worden gehuurd van respectievelijk FC Brno en Anderlecht.

De Friezen hadden dringend behoefte aan een extra doelman na de blessure van Kenny Steppe. Trainer Trond Sollied ziet het bovendien niet zitten in Brian Vandenbussche. Door de blessure van Steppe moest Sollied afgelopen weekend noodgedwongen een beroep doen op Vandenbussche. Eerder probeerde Feyenoord Lejsal al te halen maar dat bleek financieel niet haalbaar.

Voor het middenveld krijgt SC Heerenveen versterking uit Brussel. SC Heerenveen huurt Losada van Anderlecht. In Brussel kwam Losada nauwelijks in actie, bij Germinal Beerschot gaf hij eerder zijn visitekaartje af. Nu is het aan Losada zich te bewijzen in de Eredivisie.

SC Heerenveen heeft op beide spelers een optie tot koop bedongen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!