Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw vier Ajax spelers in voorselectie Oranje


18 maart 2004 - De voorselectie van het Nederlands Elftal voor de oefeninterland tegen Frankrijk is bekend voor de clubs. Opnieuw is Ajax vertegenwoordigd met vier spelers, PSV dit maal met drie. Feyenoord heeft, in tegenstelling tot de vorige keer met Robin van Persie, geen enkele voorselectie voor het grote Oranje.

Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Johnny Heitinga en Nigel de Jong zijn aan Ajax kant opgeroepen voor de interland die op 31 maart in de Rotterdamse Kuip gespeeld zal worden. Voor de interland tegen de Verenigde Staten behoorde Nigel de Jong ook al tot de voorselectie, toen werd de speler na enkele blessures pas toegevoegd aan het grote Oranje.

Bij PSV behoren Ronald Waterreus, Wilfred Bouma en Mark van Bommel tot de voorselectie. De overige leden van de voorselectie zijn onbekend. Later deze maand zal bondscoach Dick Advocaat zijn definitieve selectie bekend maken.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!